Mõnusad Iluampsud ja kollageeniampsud - kollageeni kummikommid biotiini, vitamiinide või glükoosamiiniga. Lai valik maitseid, millest igaüks leiab endale sobivaima.

Küllap ei kahtle enam keegi, et kollageen hoiab naha elastsust ning tagab kudede ja organite tugevuse. Kuna aga moodsa aja inimesed ei viitsi enam keeta loomade või lindude kontidest puljongit ega sülti, mida varemalt peeti rikkalikuks kollageeniallikaks, on turule ilmunud järjest rohkem kollageenipreparaate. Alates kortse siluvatest kollageenisüstidest ja -kreemidest, lõpetades geelide, kapslite ning lahustuvate pulbritega, saab kollageeni manustada mitmel eri moel. Paraku on pulbritega üsna tüütu mässata ning pole ka saladus, et osad kokkusegatud joogid ei maitse just kõige paremini.

Jaanuarikuu toob uue hingamise. Just sel ajal vaatame tavapäraselt üle oma soovid ja unistused ning teeme plaane nendeni jõudmiseks. Ka iluvaldkond vajab eesmärgistamist ja mõistagi saavutamist! Olenevalt ilueesmärgist võib teekond selleni olla lühike või pikk. Loomulikke, kohevaid ja pikemaid juukseid ei ole küll võimalik üleöö saavutada, kuid tänu ilumaailma innovatsioonile võib näiteks säravama ja nooruslikuma naha saada päris lühikese ajaga. Sama kiirelt on tänapäeval võimalik muuta oma huuled täidlasemaks ning silmaümbruspiirkond säravaks ning pringiks. Mis viga niimoodi uusaastalubadustest kinni pidada!

Ilumaailmas on juba pikalt olnud populaarsed nooruslik välimus ning lopsakad huuled. Kõigile ei ole emake loodus seda aga võimaldanud ja nii on populaarseks muutunud lai valik salongiprotseduure ning ilu- ning täitesüste, mille abiga saavutada soovitud välimus. Täna võib öelda, et ilumaailmas on tõesti peaaegu kõik võimalik, kuigi arvestama peab küllaltki kõrge hinnasildiga. 

 

Kiired ja taskukohased lahendused

Majanduslikult mõtlev inimene alustab ilueesmärkide saavutamist muidugi finantsiliste võimaluste kaardistamisest. Selleks, et seatud ilueesmärgini jõuda, võib teinekord kuluda tuhandeid eurosid, kuid mitte alati. Sama efekt on võimalik saavutada kordades odavamalt. Sina ise valid, kui palju soovid eesmärgi saavutamiseks kulutada. Näiteks taskukohasemate hindadega Biotopix sarja kuuluvad tooted pakuvad koheseid tulemusi. See on tõestus sellest, et alati ei pea valima keerukad ja riskantsed iluoperatsioone. Botoxi-laadse efekti saab saavutada ka kreemidega. Ei mingit protseduurist taastumise aega ega riske ning finantsiliselt suurt kulu. Näiteks pakub multifunktsionaalne vananemisvastane kreem peptiididega Biotopix Advanced Anti-Wrinkles Treatment kasutamisel nii pikaajalise toime kui ka kiire silmaga nähtava kohese efekti tänu kreemis sisalduvale sünteetilisele maomürgile. See on paljude Eesti tuntud persoonide üks lemmiktoode.

PS! Kasutades koodi LISA10 on tooted rosena.ee e-poes 10% soodsamad kuni jaanuari lõpuni. 

Mind oli õnnistatud võrdlemisi veatu näonahaga peaaegu täisealiseks saamiseni. Mäletan kristallselgelt sõbranna sõnu 13-aastasele mulle: „Mis sinul viga? Sa pole vist kunagi ühtegi punni õieti näinudki.”

Keha vananemisprotsess algab juba 25. eluaastast, kui organismis hakkab kollageen lagunema. Uut kollageeni ei suudeta aga vajalikus koguses juurde toota. Nii tekivad silmaga nähtavad muutused nahas, juustes ja küüntes. Kuid lisaks ka liigestes, luudes ja kõhredes, kus võib tekkida ebamugavus- või lausa valulik tunne.

Kollageeni sisaldavad toidulisandid on muutunud järjest populaarsemaks. Seetõttu uurisime, miks võiks ja peaks kollageeni tarbima ning jõudsime nende 6 põhjuseni.

Akneprobleem saab kõige paremini lahendatud, kui ravida seda nii seest- kui väljaspoolt. Mida menüüs muuta, et näonaha olukorda paremaks muuta, õpetab toitumisnõustaja.

 

Põhjamaadele omaselt on Eestis suvi lühike ja jahe. Nii üritame me maksimaalselt ära kasutada kõik soojad ja päikesepaistelised ilmad. Soojematele riikidele ei tundu meie suvi ja päikesekiirgus ligilähedalegi jõudvat, ja meie vähesed suviselt kuldsed päevad ei tundugi nahale ohtlikud. Seetõttu unustame me tihtipeale päikesekaitse, või peame seda lausa ebavajalikuks...

Nüüd aga, kui päike hakkab vaikselt pilvede taha peituma on paljud naised silmitsi tõsise murega – nahale on tekkinud ebameeldivad tumedamat pruuni tooni laigukesed, mis enam ära ei kao. Mis on pigmendilaigud, ja miks need küll meie nahale ilmusid?

Alates 20. sajandi 60ndate aastate algusest on teada, et kaheahelalisi ribonukleiinhappeid (dsRNA) saab edukalt kasutada viirusnakkuste vastu võitlemiseks ja et need toimivad immunomodulaatoritena (aktiveerivad organismi kaitsevõimet).

Seda komponenti kasutavad ka Larifan tooted. Larifan tooted toimivad tervisetoodetena, suurendades keha vastupanuvõimet kahjulike keskkonnategurite osas, tugevdades sealhulgas kaitset viiruste vastu, ennetades haigusi ja parandades rakkude uuenemisvõimet. Aga kuidas see üldse toimib? 

Kuidas võidelda esimeste vananemisilmingutega? Kuidas tuua tagasi värskem, pingul ning klaarim nahk, õpetab kosmeetik Piia Tuuling.

Esimesed naha vananemise ilmingud hakkavad tekkima juba üsna noores eas- kui oleme 25-30- aastased. Nende peamisteks põhjusteks on: päikesekiirgus, suitsetamine, miimika, ebatervislik toitumine, hormonaalsed muutused kehas, ning ainevahetuse aeglustumine. Vananeva naha tunneb ära tuhmi jume, elastsuse vähenemise, ebaühtlase pinna ning kortsukeste järgi. Tihti tähendab see “kotikesi” silmade all, pigmendilaikude rohkust, veresoonte ja pooride laienemist. Selleks, et võimalikult kaua nautida nooruslikku nahka, tuleb selle eest regulaarselt hoolt kanda ning alustada juba varakult.

Unistus näha peeglist end jätkuvalt noorena on naisi haaranud aegade algusest. Samas, noorem välimus ei tähenda mitte ainult vähem kortse, vaid vanus toob meie palgeile ka punetuse, naha kuivuse, pigmendilaigud ja palju muudki.

Ilutööstus töötab välja üha innovatiivsemaid tehnoloogiaid ja ainekooslusi, et enneaegseid vananemismärke peletada, kuid tegelikult on ka loodusel varuks rohkelt kasulikku. Näiteks üheks imeaineks, millest viimastel aastatel aina enam kuulda, on taimsed tüvirakud.

Tuntud ja väga andekas jumestaja Reet Härmat avaldab oma ilu saladused Anne ja Stiili veebiväljaandes. Hea sõnaga on ära mainitud ka meie Biotopix Flashlift näonahka viie minutiga pinguldavat seerumit. Reet kasutab seda fotosessioonidel nii enda, kui pildistatavate kortsukeste vähendamiseks. 

Üdini musikaalne, aktiivne, andekas ja alati särav Gerli Padar ütleb, et mingeid imenippe tema ilurituaalide hulka ei kuulu – pigem on võtmesõnadeks järjepidevus ja distsipliin. Rääkides sellest, kuidas vaatamata kiirele elutempole alati hea välja näha, ütles Gerli, et ikka töötavad järeleproovitud elutõed. „Ära mine meigiga magama, puhasta nägu, söö vähem rasva- ja suhkrurikast toitu, vali oma nahale sobivad kreemid ja maga piisavalt.“

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

OUTLET kategoorias rohkelt 1+1 tooteid

1+1 märgistusega toodete puhul ostad ühe ja saad teise kingituseks kaasa. Lisatoode lisandub automaatselt. 

 

Loo konto ja saa preemiaks 5€ ostlemiseks

Kuidas saada 5€? Lihtne, mine "loo konto" nupu kaudu kliendikontot looma. See võtab 2 minutit, ning seejärel lisandub kliendikontole automaatselt 5€ boonusraha, mida saab kasutada tellimuselt soodustuse saamiseks. 

PS! pakkumine kehtib, kui lähed kohe otse pop-up'ilt kontot looma. 

 

Tänan, ma ei vaja boonusraha