Kuidas aega tagasi keerata?

Published In: NewsHits: 11080

Hoolitsetud ja hooldamata nahal on suur vahe. Kortsuvastase võitluse eesmärk ei tohiks olla mitte veatult sile palg, vaid värske ja jumekas nägu. 50-selt ei ole võimalik välja näha 20-nene, küll aga saab igas vanuses omada tervet, nooruslikku ja säravat nahka.

Regulaarse nahahooldusega peaks alustama 25–30aastaselt, mil hakkavad ilmnema esimesed vananemisilmingud. Rakkude uuenemise aeglustumise ning kiirenenud kollageeni lagunemise tõttu hakkavad kõigepealt tekkima peened kortsukesed ja nahk hakkab tuhmuma. Oma rolli mängib siin ka elustiil – päikesekiirgus, stress ja halb toitumine on vaid mõned naha kiiremat vananemist soodustavatest faktoritest.

 

Siiski ei tasu meelt heita, tänapäeva kosmeetika pakub mitmesuguseid võimalusi ning 2–3 targalt valitud ilutoote abil võib saavutada suurepäraseid tulemusi. Mõistagi tuleb varuda aega – naha noorendamine ja kortsukeste ennetamine on järkjärguline protsess.

 

Kuidas kortsuvastased kreemid toimivad?

Kosmeetikas on kasutusel paiksed losjoonid, mis sisaldavad näiteks C-vitamiini, alfa-hüdroksühappeid ja retinoide, mis koorivad nahka kergelt, aitavad rakkude uuenemist kiirendada ja stimuleerivad pringi naha peamise ehitusmaterjali – kollageeni tootmist.

Viimasel ajal on vananemisvastase kosmeetika puhul järjest rohkem kuulda olnud peptiididest. Peptiidid on aktiivsed molekulid, mis koosnevad aminohapetest ning mille funktsioon kehas on saata rakkudele infot. Näiteks, kui kollageen hakkab lagunema, siis tekivad spetsiifilised peptiidid, mis ütlevad naha rakkudele, et nüüd on vaja kollageeni juurde toota.

Seega, kui kasutame vananemisvastaseid kreeme, mis sisaldavad peptiide, üritame me nahka „petta“ ja panna seda arvama, et ta on kaotanud kollageeni ja peaks kiiresti uut juurde tootma.

 

Rosena e-poes on nüüd müügil Biotopix Specific sarja vananemisvastased tooted, milles sisaldub peptiidide kombinatsioonina sünteetiline maomürk, mis tekitab nahale lühiajaliselt halvava efekti, siludes efektiivselt miimikakortse. Sama teeb ka Botox, ent kreemide mõju ei ole nii tugev ja pikaajaline.

Biotopix Specific kreemides sisalduvad peptiidid on ohutud, kreemid on dermatoloogiliselt testitud ning sobivad ka tundliku nahaga inimestele.

 

Loe Biotopix Specificu toodetest lähemalt meie kodulehelt ning uudista Eesti Naisest, mis tulemused olid esimestel vabatahtlikel pärast kuuajast Biotopix Specific kreemide proovimist.

 

Lase oma ilul õitseda!

 

Karin Telling

Rosena e-pood

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

OUTLET kategoorias rohkelt 1+1 tooteid

1+1 märgistusega toodete puhul ostad ühe ja saad teise kingituseks kaasa. Lisatoode lisandub automaatselt. 

 

Loo konto ja saa preemiaks 5€ ostlemiseks

Kuidas saada 5€? Lihtne, mine "loo konto" nupu kaudu kliendikontot looma. See võtab 2 minutit, ning seejärel lisandub kliendikontole automaatselt 5€ boonusraha, mida saab kasutada tellimuselt soodustuse saamiseks. 

PS! pakkumine kehtib, kui lähed kohe otse pop-up'ilt kontot looma. 

 

Tänan, ma ei vaja boonusraha