Kas kollageeni toidulisand aitas taastada sära ja elujõu? Loe BLOGIST!

Published In: NewsHits: 10942

Hiljuti läbis meediat uudis, kus Halle Berry rääkis, et tema noorusliku välimuse üks saladus on luuüdipuljong - ehk kodus valmistatav kollageenijook.

Kui ka sina unistad, et näed välja sama hea, kui kõik Eurovisioni laval või Hollywoodi punastel vaipadel tippivad lauljad-näitlejad, siis puljongit valmistama Sind ei pane. Selleks on palju mugavamad lahendused, näiteks kollageeni sisaldavad toidulisandid. 

Kollageen on võtmetähtsusega valk meie kehas. See pole loomulikult oluline mitte ainult meie kauni välimuse jaoks, vaid ka kõhrede, lihaste ja liigeste normaalse toimimise jaoks. Kollageenikadu ei ole ainult vanusega seotud, vaid intensiivistub ka füüsiliselt aktiivsetel inimestel, kes spordivad või teevad igapäevaselt rasket füüsilist tööd, ning vananemise käigus. Kollageeni toidulisand omab mitmekülgset head mõju meie kehale, sellest kirjutasime hiljutises blogipostituses: 6 teaduslikku põhjust, miks kollageen hea on

Rosena tutvustas Õhtulehe vabatahtlikele kolme erinevat kollageenijooki – mis mõtteid tekitasid need kollageeni sisaldavad toidulisandid katsetanutes?

collibre-collagen-food-supplement

Collibre Beauty noorendav kollageenijook vitamiinidega

Beauty troopilise maitsega kollageenijook sisaldab ühes päevases annuses (140ml pudel) 10 000mg hüdrolüüsitud kollageeni ja vitamiine. Selle toel püsib nahk pringi ja elastsena ning juuksed ja küüned kaunina.

Tegin läbi kuuri ning kuigi ülisuurt muudatust ei toimunud, siis siin-seal erinevusi oli. Mul on üldiselt probleem kestendava nahaga juba puberteedieast, kuid märkasin, et pärast kollageenijoogi tarbima hakkamist vähenes see probleem märgatavalt. Nahk oli hoopistükkis pehmem, niisutatum ja pringim, ilma et ma oleksin seda liigselt niisutanud. Ka küüned ja juuksed muutusid tugevamaks. Olen aastaid hädas olnud nõrkade küüntega, aga nüüd kasvavad küüned suurepäraselt! Sama lugu on juustega – kui enne langes neid iga päev massiliselt, siis nüüd enam põrand juuksekarvu täis ei ole.

Esialgu oli mul aga väike hirm selle joogi tarbimise osas. Sõna „kollageen“ kõlas minu jaoks veidi hirmutavalt, seda enam, et olen kuulnud, et see maitseb väga kalaselt. Kalasõber ei ole ma aga mitte kunagi olnud. Kõnealune jook aga lõhnas minu jaoks nagu multinektari joogid! Ja maitse ei erinenud ka väga palju puuviljajookidest. Tore, et kehale kasulikud asjad võivad ka maitsvad olla.

Dermanutrix vananemisvastane kollageen

Suukaudne kollageen, mis aitab parandada naha niisutatust, elastsust ja vähendada kortse. Kollageenijook on passioonimaitseline ning geeli on lihtne ja meeldiv kasutada. Tarbi seda otse pakist või lahusta mahla või veega.

Kuigi pakendil oli lubatud, et see maitseb passiooni järgi, siis minu jaoks oli see hoopis kirsine. Eks maitse üle ei vaielda. Olen ka varasemalt kollageenijooke tarbinud ning nad kõik on minu keha hellitanud. Tõsi küll, esimestel päevadel ei ole seda tunda, aga pikemas perspektiivis küll.

Näiteks muutus nahk mõnusaks ja pehmeks. Nii mõnigi kord mõtlesin õhtul, kas kreemitasin nägu või mitte, sest nahk oli siidine ja sile. Enne kollageeni kasutama hakkamist oli mul meeletult kuiv nahk ja otsisin pidevalt võimalikult niisutavaid kreeme. 

Collibre Active kollageenijook vitamiinidega aktiivsele inimesele

Üks pudel sisaldab 10 000mg (10g) kõrgeima kvaliteediga Šveitsi päritolu hüdrolüüsitud kollageeni. Active troopilise maitsega kollageenijook sisaldab ühes päevases annuses (140ml pudel) 10 000mg ehk tervelt 10g hüdrolüüsitud kollageeni ning lisaks veel piimavalku, asendamatuid aminohappeid ja vitamiine. See on suurepärane abimees aktiivsetele või sportlikele inimestele toetamaks liigeseid, kõhresid ja lihaseid igapäevaselt ning taastumisperioodil peale sportimist.

Mõni ütleb küll, et Collibre Active'i kollageenijook on nii hea maitsega, aga minule see ei istunud. Kuidagi liiga tehislik. Kuna kollageenijookide võtmisest loobuda ma ei tahtnud, siis leidsin lahenduse: võtsin kõrvale klaasi vett ning rüüpasin kord kollageeni ja kord vett. Nii oli väga okei ja kollageeni võtmine ei kujunenud üldse vastumeelseks.

Valisin just aktiivsele inimesele mõeldud kollageenijoogi, sest käin mitu korda nädalas jõusaalis. Maksimalistina püüan teha võimalikult palju trenni ning tihti teen endale haiget. Viimasel ajal tegin sama palju trenni ja enesetunne oli super. Ka järgmisel päeval jõusaali minnes polnud väsimust.

Kokkuvõtvalt muutus enesetunne varasemast paremaks ja energiat oli rohkem. Ma ei tea, kas selle taga oli otseselt see kuur, aga fakt on see, et meie kliimas ja pidevalt rohke töökoorma all olles on vaja end turgutada.

 

Artikkel on originaalis ilmunud Õhtulehe veebiväljaandes. ​

​Avapildi pildistanud Robin Roots

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

OUTLET kategoorias rohkelt 1+1 tooteid

1+1 märgistusega toodete puhul ostad ühe ja saad teise kingituseks kaasa. Lisatoode lisandub automaatselt. 

 

Loo konto ja saa preemiaks 5€ ostlemiseks

Kuidas saada 5€? Lihtne, mine "loo konto" nupu kaudu kliendikontot looma. See võtab 2 minutit, ning seejärel lisandub kliendikontole automaatselt 5€ boonusraha, mida saab kasutada tellimuselt soodustuse saamiseks. 

PS! pakkumine kehtib, kui lähed kohe otse pop-up'ilt kontot looma. 

 

Tänan, ma ei vaja boonusraha