Milline kollageen on Merlyn Uusküla lemmik ja KAMPAANIA - kingime EHTEID

Published In: NewsHits: 10159

Olles vanuses 30+ hakkad üha enam tähelepanu pöörama näonaha tekstuurile ning noorusliku joone säilitamisele. Sellises vanuses ei ole veel näol suuri kortse näha, kuid miimikajoonekesed annavad endast vaikselt märku ning võrreldes kahekümnendatega on kergeid muutusi juba näha.

Kui mõned aastad tagasi sain teada, mis on kollageen ning et seda saab ka toidulisandina tarbida, otsustasin seda proovida. Tundus täiesti uskumatu, et kollageeni on võimalik tarbida ka seespidiselt. Dermanutrixi kollageeni toidulisandi avastasin enda jaoks juba mõned aastad tagasi ning olin tookord üsnagi üllatunud selle toote innovaatilisest lähenemisest.

Merlyn-uusküla-kollageen-kampaania

Millal on minul kollageen kasutusel?

Dermanutrix kollageen on mul kasutusel mõned korrad aastas just sellisel ajal, kui väga stressirikas periood on selja taga ning unetud ööd on jätnud näole jälje. Sel ajal peeglisse vaadates märkad, ilme ei ole enam sama värske kui varem, nägu tundub väsinum ja isegi miimikakortsud sügavamad. Ega meie pikk ja hall talvgi säravale välimusele kaasa ei aita.

Mis on märkimisväärne - alati peale kollageenikuuri läbimist märkan paari aasta kadumist näolt. Kuigi minu vanuses ei ole see veel omaette eesmärk, teeb värske ilme ikkagi rõõmu. Samuti tean, et teen oma nahale pai just tulevikku silmas pidades. Kollageen aitab nahka kauem sileda ja pringina hoida. Dermanutrixi puhul on suur pluss ka see, et kuuri on väga lihtne järgida, kuna iga päeva annus on pakendatud mõnusase ühekordsesse annuspaki, mida hea käekotti kaasa võtta ja ükskõik kus see lihtsalt ära juua. Paki sisu saab segada klaasi vee või mahlaga ja see on äärmiselt mõnusa puuviljase maitsega. Täitsa väikese magusa vahepala eest. Soovitan kindlasti ajaga kaasas käia ja Dermanutrixi kollageeniga oma naha kauni välimuse eest hoolitseda!

Dermanutrix kollageen ja Aurora Crystal ehete KAMPAANIA

Oktoobris otsustasin koos Rosena e-poega rõõmustada kõiki kaunit välimust ja ehteid armastavaid naisi – Rosena.ee dermakosmeetika e-pood ja Auroracrystal.ee e-pood lõid koostöös kinkepakendi, mis sisaldab nii Dermanutrix Collagen toidulisandit kui ka kauni ehte minu oma Aurora Crystal ehtesarjast. Eripakendid leiad rosena.ee ja auroracrystal.ee e-poodidest ning Tradehouse ja Beautyfor kauplustest.

Dermanutrix-Collagen-kollageen-ja-kingitus

Mis on Dermanutrix kollageen

See on geeljas toidulisand, mida on äärmiselt mugav tarbida, sest ta on pakendatud väiksesse, 15g kaaluvasse pakikesse. Toidulisand sisaldab ühes päevases annuses tervelt 5 grammi (5000 mg!) kasulikku merelist päritolu kollageeni. Kollageen aitab meie nahka hoida noorena ning juukseid ja küüsi kaunina. Kollageeni päevaseks efektiivseks annuseks peetaksegi 5-10g, mistõttu võiks Dermanutrixit kasutada 1-2 pakki päevas. Kuuri pikkuseks soovitatakse vähemalt 6 nädalat, kuid kollageeni võib kasutada ka aastaringselt, igapäevaselt.

Ja nüüd kõik kollageeni tarbima, sest Eesti hall sügis kohe kutsub oma välimusele pai tegema.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

OUTLET kategoorias rohkelt 1+1 tooteid

1+1 märgistusega toodete puhul ostad ühe ja saad teise kingituseks kaasa. Lisatoode lisandub automaatselt. 

 

Loo konto ja saa preemiaks 5€ ostlemiseks

Kuidas saada 5€? Lihtne, mine "loo konto" nupu kaudu kliendikontot looma. See võtab 2 minutit, ning seejärel lisandub kliendikontole automaatselt 5€ boonusraha, mida saab kasutada tellimuselt soodustuse saamiseks. 

PS! pakkumine kehtib, kui lähed kohe otse pop-up'ilt kontot looma. 

 

Tänan, ma ei vaja boonusraha