Tüvirakkude revolutsioon - nähooldus, mis teeb 10 aastat nooremaks

Published In: NewsHits: 28071

Tüvirakud on inimkehas esinevad multiotstarbelised rakud, mis võivad võtta kehas ükskõik millise rolli. Neid leidub enim vastsündinutel, samuti täiskasvanueas, kuid siis juba juba vähemas koguses. Tüvirakke esineb peaaegu kõigis kudedes, kaasa arvatud nahas. Seda tüüpi rakud näiteks naha puhul, on ainukesed, millel on omadus paljuneda terve eluea jooksul ja luua uusi naharakke. Seega aitavad tüvirakud meie nahka tänu pidevale uuenemisprotsessile noorena hoida. Aga vananedes tüvirakkude kogus ja elujõulisus ning nende võime uusi naharakke luua väheneb.

Kui vananedes kehas tüvirakkude kogus väheneb, siis loogilisim järeldus oleks neid juurde lisada. Katseid inimeste tüvirakkudega tehakse meditsiinilistel eesmärkidel inimkonna tervise hüvanguks, kuid taolised katsetused on täna veel äärmiselt vastuolulised.

 

Kuid teadus on leidnud uue lahenduse... Taimed

 

Inimesed on taimi meditsiinilistel ja kosmeetilistel eesmärkidel kasutanud aastasadu. Teaduse arenedes on suudetud tavapärastest omadustest nagu maitse või mõju vaadata palju kaugemale. Õigemini, sügavamale – ehk uuritud seda, mida taimede rakud meile pakkuda.

 

Kõik algas ühest õunast!

 

Õunasort nimega Uttwiler Spatlauber tõmbas esialgu teadlaste tähelepanu kui puuvili, mis võis riiulil püsida kuude kaupa ilma närtsimata. Nii asusid teadlased seda laboris uurima, ning avastati, et selle õuna tüvirakkudest koosnev lahus soodustas inimese rakkude kasvu uskumatu 80% enam võrreldes ilma õuna tüvirakkudeta lahuses kasvavate inimese rakkudega. Kui samal ajal pommitati mõlemaid lahuseid ka UV kiirgusega, siis tavalahuses kasvavatest rakkudest hävis 50%, ent õunade tüvirakkudega lahuses rakke peaaegu ei hävinud. Samuti pikenes rakkude eluiga. Mis see siis tähendab? See tähendab, et selle õunasordi tüvirakkudel on hämmastav omadus stimuleerida inimese rakkude kasvu ja pikendada nende eluiga. Maakeeli tähendab see, et meie nahk nooreneb, ja püsib noorena pikemat aega. Selline noorendav toime tuvastati ka laboris, kus 20 naist kasutasid nende tüvirakkudega rikastatud kreemi kaks korda päevas – nad nägid silmaümbruse kortsude 15%-list vähenemist vaid kahe nädalaga.

 

Tüvirakud inimese hüvanguks

 

Taimedes, nii nagu inimkehaski, eksisteerivad tüvirakud, mis leiavad omale sobiva roll erinevates taimeosades (varres, lehes, õies jne). Meie tehnoloogia on arenenud nii hämmastavalt kaugele, et meil on võimalik leida taimest see üks suurepäraste, meile vajalike omadustega tüvirakk ning selle kasulik mõju rakendada meile sobivasse meediumi.

Need imepisikesed rakukesed on võimsad ning neid võib kasutada üsna sarnasel eesmärkidel meie vanaemade poolt kasutatud taimedega. Tüvirakud võivad pakkuda mitmete muude seas näiteks põletikuvastast, noorendavat või antioksüdatiivset toimet. Kuid nende mõju on tuhat korda võimsam, sest nad suudavad ergutada meie oma nahas olevaid tüvirakke uuenema, tekitades seeläbi noorendava toime.

Siiski, kuigi igal taimel on tüvirakud, on leitud vähe neid taimi, mille tüvirakkude omadused meie nahal imesid teeksid. See teeb tüvirakkudega kosmeetikatooted äärmiselt hinnatuteks ja väärtuslikeks. Kõige levinumad taimed, millede tüvirakud on kosmeetikas kasutusele võetud, on näiteks šveitsi õunad, Alpi jänesekäpp, roosid ja datlipalmid.

 

Mis on Morganna's Alchemy 10 aastat nooremaks 30 päevaga näohooldus? 

 

Morganna’s Alchemy on keemik Maya Hyppolite poolt loodud luksuslik nahahooldussari, mille osades toodetes on aktiivainetena kasutusel ka taimede tüvirakud. Igasse tootesse on hoolikalt valitud äärmiselt tugevatoimelised aktiivained, mis sünergias tagavad võimalikult vähese ajaga parima tulmused. Tegemist on hüpoallergeeniliste, parabeenivabade ja jätkusuutlikkuse põhimõtteid järgivate toodetega.

Morganna's Alchemy looja lähtub põhimõttest, et vananemine ei ole ainult kortsud, mis meie näole tekivad. Vananemisega kaasnevad mitmed probleemid nagu naha lõtvus, pigmendilaigud, naha kuivus, karedus jpm. Seetõttu sisaldab 10 aastat nooremaks 30 päevaga näohooldus nelja erinevat toodet, millest igaühel on erinev funktsioon. Ning komplektis sisalduvad tüvirakud võimaldavad saavutada toodetes kordi tõhusama toime, võrreldes tavaliste taimsete ekstraktidega. Tüvirakkude kasutamine on ka keskkonnasäästlik, sest taimi kultiveeritakse väikesel pinnal, ilma liigse veekulu ja väetisteta. Tüvirakke toodetakse laboritingimustes Morganna's Alchemy enda poolt.

 

Paljud Morganna's Alchemy tooted on kuni 50% soodsamad. Proovi ka ise!

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

OUTLET kategoorias rohkelt 1+1 tooteid

1+1 märgistusega toodete puhul ostad ühe ja saad teise kingituseks kaasa. Lisatoode lisandub automaatselt. 

 

Loo konto ja saa preemiaks 5€ ostlemiseks

Kuidas saada 5€? Lihtne, mine "loo konto" nupu kaudu kliendikontot looma. See võtab 2 minutit, ning seejärel lisandub kliendikontole automaatselt 5€ boonusraha, mida saab kasutada tellimuselt soodustuse saamiseks. 

PS! pakkumine kehtib, kui lähed kohe otse pop-up'ilt kontot looma. 

 

Tänan, ma ei vaja boonusraha