Mis kevadväsimus? Need järele proovitud nipid annavad uut energiat, tervist ja ilu!

Published In: ROOTHits: 851

Mis kevadväsimus? Need järele proovitud nipid annavad uut energiat, tervist ja ilu!

Kui ka sina oled üks neist, kes tunneb, et kevadväsimus lihtsalt murrab ja energiat napib kõigeks, siis loe edasi. Otsustasime kokku korjata parimad turgutavad nipid ja nõuanded, et väsimus minema peletada, oma välimusele värskust anda ja suveni vastu pidada!

Hooajaline depressioon on tegelikult levinum kui me arvata oskame – kerge ärritumine, rahutus ja üldine rahulolematus on seotud ööpäevase rütmi muutusega, aga ka päikesevalguse (või meie kliimas selle puudumisega). Üleminek talvelt kevadele mõjutab nii nahka, juukseid kui ka soolestikku. Väga sageli on nahk kevadel kuiv, kahvatu, elutu ja vajaks hädasti koorimist ning turgutamist. Ka juuste väljalangemine on üsna tavapärane – nimelt lähevad juuksefolliikulid kevadel puhkefaasi, mis viib kiirema juuste väljalangemiseni. Soolestiku tervis aga aitab kaasa üldisele heaolule ja energiatasemele. Selleks tuleb teadlikult lisada oma menüüsse värskeid prebiootikume sisaldavaid toiduaineid ning hädavajalikud on ka tervist ja ilu toetavad toidulisandid.

Millega siis ikkagi kevadväsimuse ja sellega kaasnevate sümptomite vastu võidelda?

  1. Vali värske ja värviline söök. Värvilised salatid, värsked idud ja roheline sibul, avokaadod, brokoli ja tegelikult kõik puu- ning köögiviljad turgutavad soolestikku ja organismi. Hea mõte on ka smuutid! Aga mis oleks kui smuuti oleks juba valmis tehtud ja tuubi sisse pandud ning sinna lisatud ka kollageen? Jah, selline toode on täitsa olemas Iluampsude kollageeniga ilusmuuti näol
  2. Mine õue! Päevavalgus ja värske õhk aitavad tõsta meeleolu. Pea meeles, et esimesed sammud diivanilt püsti tõusmiseks ja riidesse panemiseks on kõige keerulisemad – sealt edasi on juba lihtne ja pärast on hea meel, et end veidi liigutasid.
  3. Maga mõnuga! Päeva pikenemine võib mõjutada ka unerütmi. Loo endale lõõgastav magamamineku rutiin – hea tass teed, vähem telefonivalgust ja mõnus muusika. Proovi minna magama alati samal ajal ja magada vähemalt 8 tundi.
  4. Niisuta end seest ja väljast. Kui temperatuurid juba tõusma hakkavad, on väga oluline tarbida ka tavapärasest rohkem vett. Leia endale näiteks äge taaskasutatav joogipudel, kanna seda kaasas ja täida pidevalt veega. Ära unusta niisutada ka nahka. Praegu ei ole veel hilja võtta kasutusele retinooli ja hüaluroonhappega Iluampsude Flawless kerge ent tõhus kreem. Aga pane tähele, et retinooliga tooteid kasutades peaks kindlasti kasutusel olema kohe ka päikesekaitsega kreem. 
  5. Päikesekaitse. Kui viibid rohkem väljas, siis ära unusta ka päikesekaitset. Näonaha vananemise vältimiseks soovitatakse päikesekaitset kasutada iga päev, mitte ainult päevitamise ajal. Päikesekaitsetoote peaks valima nahatüübist lähtuvalt. Piilu meie päikesekaitsetoodete kategooriasse ja leia just endale sobiv kreem. 

 

Millised vitamiinid on kevadel eriti olulised?

Siin on 10 vitamiini ja mineraali, mis aitavad lahendada selliseid probleeme nagu juuste väljalangemine, väsimus ja kuiv nahk:

1. D-vitamiin: "päikesevitamiinina" tuntud D-vitamiin mängib olulist rolli luutervises, immuunsüsteemi toimimises ja meeleolu reguleerimises. Kevadel võib õues viibimine aidata teie kehal D-vitamiini looduslikult toota.

2. C-vitamiin: See antioksüdant toetab kollageeni tootmist, mis on oluline terve naha, juuste ja küünte jaoks. Samuti tugevdab see teie immuunsüsteemi ja aitab võidelda väsimuse vastu.

3. Biotiin (vitamiin B7): Biotiin soodustab juuste ja küünte kasvu. Seda soovitatakse sageli neile, kellel on juuste väljalangemine või haprad küüned.

4. Raud: Rauapuudus võib põhjustada väsimust ja juuste väljalangemist. Lisage oma toitumisse rauarikkaid toiduaineid, nagu lehtköögiviljad, kaunviljad ja lahja liha.

5. Tsink: Tsink toetab immuunsüsteemi toimimist ja naha tervist. See osaleb haavade paranemises ja võib aidata võidelda kuiva naha vastu.

6. Omega-3-rasvhapped: Need tervislikud rasvad vähendavad põletikku, toetavad aju tervist ja hoiavad nahka niisutatuna. Allikate hulka kuuluvad rasvased kalad (nagu lõhe), linaseemned ja kreeka pähklid.

7. Magneesium: Magneesium aitab reguleerida stressihormoone ja toetab lihaste tööd. Samuti võib see parandada une kvaliteeti ja vähendada ärevust.

8. E-vitamiin: E-vitamiin on antioksüdant, mis kaitseb nahka oksüdatiivsete kahjustuste eest. Seda leidub pähklites, seemnetes ja taimeõlides.

9. A-vitamiin: naha tervise jaoks hädavajalik, A-vitamiin soodustab rakkude liikumist ja aitab säilitada tervislikku nägemist. Headeks allikateks on porgandid, bataat ja spinat.

10. B-vitamiinid (eriti B6 ja B12): Need vitamiinid mängivad rolli energiatootmises, meeleolu reguleerimises ja üldises heaolus. Lisage oma toitumisse täisteratooted, munad ja piimatooted.

Kevadväsimuse kõige levinumaks kaasnevaks mureks naistel on hooajaline juuste välja langemine. Kuigi juuste välja langemisel võib olla rohkelt muidki põhjuseid, võib abi saada spetsiaalselt juuste ja küünte tervise jaoks välja töötatud Novophane toidulisandist. 

Niisiis, kevadväsimuse vastu võitlemiseks on olemas terve rida vahendeid, aga üks väga oluline komponent on hea tuju ja head suhted.

Ole enda vastu lahkem – sa ei pea suvele vastu minema ideaalses kaalus, viimseni tuunitud välimuse, laitmatu garderoobi ja muu sellisega. Astu samm-sammult ja end hoides oma eesmärkide poole, kasuta tooteid, mis teevad su enesetunde paremaks, suhtle inimestega, kes tekitavad sinus hea tunde ja võta aega niisama puhata, sõbrannadega lobiseda ja olla.

Ilusat kevadet!

 

Sildid:
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

-20% + KINGITUS

Saa -20% tavahindadelt koodiga MAI20 kuni 12.05.24 (k.a). Lisaks KINGITUSEKS Duolys C.E noorendav ja nahale energiat andev C-vitamiiniseerum, kui tellimuses on väh. 40€ lõppväärtuses tooteid.

LOO KONTO JA SAA 5€ OSTLEMISEKS

Kuidas saada 5€? Lihtne, mine "loo konto" nupu kaudu kliendikontot looma. See võtab 2 minutit, ning seejärel lisandub kliendikontole automaatselt 5€ boonusraha, mida saab kasutada tellimuselt soodustuse saamiseks. 

PS! pakkumine kehtib, kui lähed kohe otse pop-up'ilt kontot looma. 

 

Tänan, ma ei vaja boonusraha